Panasonic. Stijl en innovatie voor in huis of kantoor.

Een stijlvolle en innovatieve lucht / lucht warmtepompen (airco's) die passen binnen jouw interieur. Volledig weggewerkt of een wandmodel wat wegvloeit in de stijl van jouw woonkamer.

Panasonic TZ wandmodel super-compact & stijlvol

Altijd de juiste capaciteit met wel 7 uitvoeringen. Het TZ-model is krachtig en efficiënt. De super-compacte unit kan worden verbonden met het internet en zo worden bediend met uw smartphone.

INGEBOUWDE WLAN

Naast een supercompact design met een breedte van maar 779 mm, is de TZ-serie standaard voorzien van WLAN waardoor deze kan worden verbonden met de Panasonic Comfort Cloud App op uw smartphone.

COMFORT DOOR SHOWER COOLING

De Aerowings functie zorgt ervoor dat de lucht naar het plafond wordt geblazen. Dit zorgt ervoor dat de koele lucht gelijkmatiger in de ruimte wordt verdeeld en comfortabel aanvoelt, als een verfrissende ‘douche’.

  • De voordelen van een TZ Panasonic airco
  • GEEN COMPLEXE INSTALLATIE
  • SLECHTS 779 MM BREED
  • FLUISTERSTIL: 20 dB(A)
  • ENERGIEZUINIG: A++ ENERGIELABEL
  • STANDAARD WLAN
  • DESIGN AFSTANDSBEDIENING
  • ZOWEL KOELEN ALS VERWARMEN

 

Panasonic vergelijkingstabel airco's

 

Panasonic Vloermodellen

KLIK HIER voor de brochure van de Panasonic vloermodellen

Panasonic Vloermodel

 

Voor jouw woonkamer airco

Waarom Klimaatdomein

Bel: 0850046676 of mail info@klimaatdomein.com

Volledig ontzorgt

Geen inhuur of andere partijen, wij doen alles zelf. Van electra tot het boren van de gaten en het afwerking. Wel zo vertrouwd.

Minimaal 5 jaar garantie!

Op alle producten zit minimaal 5 jaar garantie!

Vriendelijke en bereikbaar

Via chat, email of telefoon. We staan altijd voor je klaar. Ook na de oplevering van een project.

Geïnstalleerd binnen 2 weken

Geen lange wachttijden. Na akkoord installeren wij binnen 2 weken.

Wat houdt de installatie precies in?

Voor ieder project maken we een totaalprijs zonder verrassingen. Veel andere partijen besteden het boren door muren uit aan een ander. Of ze doen de dakdoorvoer niet zelf. Hierdoor is hun initiele offerte laag en onder de streep kom je bedrogen uit. Dat is niet duidelijk vinden wij. Daarom hanteren wij enkel ALL-IN prijzen waar je volledig ontzorgt wordt bij de installatie van jouw Airco systeem. Dus geen verrassingen achteraf.

Hoe lang zijn jullie gemiddeld bezig met een installatie?

Wij zijn gemiddeld 1 dag bezig met het installeren van een airco. Het gaat hier dan om een Singel Split installatie met een dakdoorvoer met condenspompje en een aantal meter koelleiding en de plaatsing van een binnenunit. We besteden veel tijd aan de afwerking. We gaan daarom pas weg als het er netjes uit ziet.

Reken een halve dag extra als er een binnenunit bij moet komen. Zo kom je bijvoorbeeld bij een installatie van 4 binnenunits ongeveer uit op 2 volle dagen werk.

Waar moet ik op letten bij het ontvangen van een offerte?

Vergelijken is altijd goed. Het is alleen wel belangrijk om met de juiste gegevens te vergelijken. Zo zijn er veel partijen die niet alles (zoals gaten boren en dakdoorvoer) op de offerte zetten. Die kosten komen er dan nog achteraf bij. Wij bieden alleen ALL-IN prijzen aan, inclusief montage, reiskosten, arbeid, klein materiaal, dakdoorvoer, boringen en ga zo maar door. Geen verrassingen achteraf dus.

Kan ik ook koelen en verwarmen met jullie airco's?

Al onze airco's zijn warmetpomp airco's (lucht/lucht airco's). Dat wil zeggen dat deze kunnen koelen en kunnen verwarmen. Allemaal super efficient en extreem energie zuinig. Zo kunnen sommige gezinnen wel 70% gas besparen!

Hoeveel gas kan ik besparen met een airco?

Met een airco kan je wel 70% gas besparen. Door de airco goed in te stellen en te zorgen voor goede isolatie bespaar je enorm veel op je gasrekening. Natuurlijk gaat het electra verbuik ook omhoog, maar onder de streep met de huidige (en toekomstige) gasprijzen kan je honderden euro's er maand besparen.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 10 minuten contact met je op.

Airco informatie en artikelen

Airco voor verwarmen

Airco voor verwarmen

Lees meer
Stille airco voor slaapkamer
Stille airco's voor slaapkamer

Stille airco voor slaapkamer

Lees meer
Airco installatiekosten slaapkamer
Airco kosten woonkamer

Airco woonkamer kosten

Lees meer
View More