• Super stille ventilator

  Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen ontstaat er een zeer lage geluidslast. 
 • Vanaf A++

  Super zuinig en efficiënt. Zeer hoge COP waardes. Bespaar daarmee direct op het gasverbruik.
Haier_Super-IFD-Sterilisatie-1024x714
 • Koelen en verwarmen

  Alle units zijn in staat om te koelen, verwarmen en te drogen. 
 • Geavanceerde filters

  Met geavanceerde filters wordt de lucht schoner en worden bacteriën en virussen gedood. 
Haier airconditioning is de perfecte oplossing voor jouw verkoelingsbehoeften. Haier airco's gemaakt met de nieuwste technologieën en bieden een efficiënte en stille werking. Bovendien zijn deze Haier airconditioners energiezuinig, goed voor milieu en goed voor de portemonnee.

Haier airconditioners zijn beschikbaar in verschillende modellen en maten, waardoor er altijd een geschikt apparaat voor jouw ruimte te vinden is. 

Onze monoblock-modellen zijn bijvoorbeeld ideaal voor kleinere ruimtes, terwijl onze split-modellen geschikt zijn voor grotere ruimtes of voor het koelen van meerdere kamers tegelijk.

De Haier airconditioners zijn eenvoudig te bedienen met hun intuitive afstandsbediening of via de smartphone app. Hiermee kan je de temperatuur vanaf elke locatie instellen en de status van het apparaat controleren.

Haier airconditioners zijn ook veilig voor de gezondheid. Ze zijn namelijk uitgerust met een speciale filter die geur, stof en allergenen uit de lucht filtert. Zo kan je gerust zijn dat je een gezonde en comfortabele omgeving creëert voor jouw gezin of collega's.

De Haier airco's zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. De Haier  airconditioners zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn getest om de hoogste normen te halen. Hierdoor zijn deze airconditioners betrouwbaar en zullen ze jarenlang koelte en comfort bieden.

Al met al, een Haier airconditioning is de perfecte oplossing voor uw verkoelingsbehoeften. 

Alle Haier airconditioners zijn efficiënt, stil, energiezuinig, eenvoudig te bedienen, veilig voor uw gezondheid en duurzaam

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een airconditioner te bestellen. Wij helpen je graag verder.
 • Energie advies gesprek

  Laat je informeren door een expert. Maak een duurzaam plan gebaseerd op cijfers. Haal het optimale comfort in huis. Vraag een berekening aan. 
 • Veiligheid

  Wij verrichten installaties volgens strikte regels en veiligheidsvoorschriften. We houden rekening met mens, dier en natuur. 
 • Duurzaam

  Producten moeten lang meegaan, enkel dan is het de investering waard. Door gedegen onderhoud verleng je de levensduur. Mocht er dan toch iets kapot gaan? Dan kan je terugvallen op de garantie. 
Airco_s_van_Haier_-_Klimaatdomein
HaierConsoleAircoWandmodel-2_5kW-R32-_installatie
Zakelijke & particulier 
Stek_gecertificeerd_installateur
Voor een duurzame toekomst

Haier airco's

Een van de beste Airco's in de markt. Duurzaam gemaakt met aandacht voor design. Stil en energiezuining, dat geldt voor alle Panasonic airco modellen.