PHOTO-2022-12-21-16-21-57
Installatie airco Nieuw Vennep 4.2kW
Voor een woning in Nieuw Vennep heeft Klimaatdomein een 4.2 kW Panasonic TZ geinstalleerd. De airco binnenunit hangt in de woonkamer en voorziet de ruimte van voldoende warmte in de winter en koelte in de zomer. 

De TZ modellen van Panasonic zijn standaard te bedienen met de afstandbediening maar ook via een App (WIFI), ze zijn uiterst zuinig (A++) en zijn fluisterstil. Voor het tegengaan van eventuele trillingen is de buitenunit geplaatst op een Bigfoot. 

Kortom een mooi project en een tevreden klant.
Installatie airco winkelpand Haarlem 12.5kW
In een groot winkelpand hebben wij een 12 kW dubbelmotorige Pansonic airco unit geplaatst. De plafond unit is weggewerkt in het plafond en is aangesloten aan de 4 uitlaten in het plafond met een plenum. Met deze oplossing kan er weer jaren efficient gekoeld en verwarmd worden.
PHOTO-2022-11-20-14-01-04
PHOTO-2022-11-10-15-13-36
Installatie multisplit airco Amstelveen
Adipiscing nec sagittis et, mattis facilisi amet magna sit venenatis. Ornare amet sit porttitor dis dui mattis fusce nunc morbi. Sit egestas tempor viverra vitae, a sit lectus elementum. Aliquam dictum massa in erat orci fermentum et a. In cursus nisi vitae leo rhoncus, odio id dictum.
Installatie Daikin airco Oegsgeest
Voor een grotere woonkamer hebben we een Daikin Perfera geplaatst. Met een lange leiding over het dak is de binnenunit verbonden en aangesloten. Met een hoop zonnepanelen kon stroom worden opgewekt. Met Wifi kan de binnenunit bediend worden. Ook is de Daikin Perfera verbonden met Google om spraak besturing mogelijk te maken. 
PHOTO-2022-09-14-12-33-14
Logo_panasonic
output-onlinepngtools_4
output-onlinepngtools_5
Airco_s_van_Haier_-_Klimaatdomein