Een airco unit volledig wegwerken. Wij bieden de oplossing. Lees meer

21-06-2023

Afgelopen week een prachtig project opgeleverd. Een herenhuis in amsterdam moest worden voorzien van een klimaatbeheer systeem op de bovenste (5de) verdieping. Een mooie uitdaging. Dit niet alleen vanwege de hoogte maar vooral omdat het systeem volledig weggewerkt moest worden.

We hebben gekozen voor een Panasonic kanaal unit met een vermogen van 6kW.

De opdracht was: Zorg dat het systeem stil is en volledig uit het zicht geplaatst wordt en waarbij beide ruimtes goed gekoeld en verwarmd kunnen worden.

Na meerdere bezoeken en verschillende oplossingen te hebben besproken, bleek een combinatie met de verticaal geplaatste kanaal unit van Panasonic de beste oplossing. 

Om het te gebruiken materiaal en de buiten en binnenunit snel en efficient boven te krijgen, hebben we de hulp ingeschakeld van svkraaners. Een kraan die mobiel kan worden gebruikt en niet veel ruimte inneemt bij operatie. Ideaal voor deze opdracht.

Collega's Roy en Jan hebben de klus met uiterste perfectie weten te voltooien.

Uitblaas roosters zijn verdeeld over de 2 ruimtes welke wegvallen in de muur en mooi blenden in de ruimte. De kledingkast is aangepast, en een verlaagd plafond is gemaakt met de spotjes weggewerkt.

Een project waar kennis en perfectie samenkomen. Waar de kwaliteiten op het gebied van houtbewerking en koeltechniek samenkomen. Met als eindresultaat een mooie oplossing en een zeer tevreden klant. Een project om trots op te zijn!

Ook op zoek naar een oplossing zoals deze? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hoe wij deze klus hebben aangepakt in het kort. 

 Bij vragen of interesse, neem dan contact met ons op. 0850046676 of info@klimaatdomein.com