De voordelen van design infrarood panelen

Infrarood verwarming van Redwell biedt tal van voordelen ten opzichte van andere manieren van verwarmen. Hieronder hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt ontdekken waarom infrarood verwarming zo'n geweldige oplossing is.

 

Een weldaad voor het lichaam

 

Onze infrarood verwarmingspanelen hebben een zuiverende en onzichtbare infraroodstraling. Dit betekent dat de warmte direct door de infraroodstraling naar objecten in de desbetreffende ruimte wordt gestuurd, zoals wanden, het plafond, de vloer en andere objecten in de kamer. Dit werkt eigenlijk precies zoals de zon die de aarde verwarmt. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor ons lichaam. De stralingswarmte heeft namelijk een positief effect op het immuunsysteem en zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte niet droog wordt. Daarnaast circuleren er geen stofdeeltjes, huisstofmijt, pollen en bacteriën in de ruimte, wat de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert.

 

 

Design en functionaliteit in één Verwarming

 

Moet niet alleen efficiënt zijn, maar ook stijlvol. Redwell infrarood verwarming is ontworpen met design in gedachten en biedt daarom een dubbele functionaliteit. Door deze elementen samen te brengen in één product, kunnen wij unieke oplossingen bieden voor iedere situatie op het gebied van verwarmen. Bovendien zijn de infrarood panelen verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat ze perfect passen bij elk interieur.

 

 

Duurzaam en milieuvriendelijk

 

Met Redwell infrarood verwarmingen kun je 100% duurzaam verwarmen. Dit kan door toelevering van groene energie vanuit het energiebedrijf, maar ook met zonnepanelen kun je je eigen leverancier van groene energie zijn en je huis op een duurzame manier verwarmen. De infrarood panelen zijn bovendien energie-efficiënt en hebben een lange levensduur, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere omgeving.

 

Flexibel en kosteneffectief

 

Met Redwell infrarood panelen kun je efficiënt energie besparen, omdat je warmte alleen daar levert waar het nodig is. De infrarood panelen zijn daarnaast eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ook is het mogelijk om de verwarming voor elke ruimte afzonderlijk te regelen, waardoor je kunt besparen op je energierekening. De kosten voor de installatie van infrarood verwarming zijn laag in vergelijking met andere systemen zoals warmtepompen, en er is geen extra isolatie nodig. Dit maakt infrarood verwarming van Redwell een voordelig alternatief voor traditionele verwarming.

 

Kwaliteit uit Oostenrijk

 

Kwaliteit staat bij Redwell hoog in het vaandel. Om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen, is de hoogste precisie vereist tijdens de fabricage van de producten

 

Bekijk hier de volledige collectie Design infrarood panelen van Redwell.