Ontdek Vincent - Een warmtepomp zonder buitendeel

Ontdek Vincent - Een warmtepomp zonder buitendeel

Het Nederlandse bedrijf Itho Daalderop heeft recentelijk een nieuw systeem genaamd Vincent gelanceerd. Dit systeem is speciaal ontworpen om de efficiëntie en comfort in de woning te verhogen door de verwarming, ventilatie en warm water vraag centraal te regelen.

Met Vincent kun je makkelijk en eenvoudig de temperatuur in je huis aanpassen via een app op je smartphone of tablet. Het systeem werkt samen met slimme thermostaten, radiatorkranen en een warmtepompboiler, waardoor je op afstand de verwarming in de gewenste kamers kunt aanpassen en het warm water kunt regelen.

Een ander voordeel van Vincent is dat het energie-efficiënt is en uit 1 deel bestaat. Het systeem leert je gebruikspatronen en past de verwarming automatisch aan om energie te besparen. Bovendien is Vincent uitgerust met een zelflerend algoritme, wat betekent dat het systeem steeds beter wordt in het voorspellen van je verwarmingsbehoeften. Zo weet Vincent precies (in een hybride vorm) wanneer het beter is om op elektriciteit te verwarmen of toch op gas. 


Naast het verhogen van comfort en energie-efficiëntie, is Vincent compact en past het in bijna iedere woning. Wel maakt Vincent iets meer geluid, waardoor geluidsisolatie van belang is.


In het kort, Vincent van Itho Daalderop is een revolutionair nieuw systeem voor verwarming, ventilatie en warm waterbeheer. Het verhoogt niet alleen het comfort in je huis, maar bespaart ook energie en is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Als je op zoek bent naar een slim en efficiënt verwarmingssysteem, dan is Vincent een uitstekende keuze.


De verwachting is dat per Juli 2023 er volop aanbod is aan Vincent Systemen. 

Bekijk deze pagina voor meer informatie.